Maite Maiorak bigarren egin du Orioko mendi lasterketan

elgoibarren.net 2012ko api. 2a, 13:53

Orioko 2. mendi lasterketa jokatu zen domekan, eta Maite Maiorak bigarren postuan sailkatzea lortu zuen emakumezkoetan. Mendaroarrak 1:53:15eko denboran osatu zuen 20 kilometro pasatxoko ibilbidea. Ionut Ailin Zinka eta Ana Conde izan ziren probako irabazleak. Joan den asteburuan, Azkoitia Azpeitia Maratoi Erdian eta Durangoko duatloian ere aritu dira lehian gure ordezkariak.

Orioko mendi lasterketan 291 lagun ailegatu ziren Orioko Ikastolako helmugara. Eta helmugan lehena Ionut Ailin gasteiztarra izan zen 1:28:55eko denborarekin. Lehen emakumea, berriz, Ana Conde gasteiztarra izan zen 1:48:42an eginaz ibilbidea, bigarren postuan Maite Maiora sailkatu zen 1:53:15eko denborarekin eta hirugarren postuan Montserrat Vazquez bilbotarra (1:56:30).

Iñigo Salegi Azkoitia Azpeitia maratoi erdiko une batean.

Durangoko duatloiko eta Azkoitia Azpeitia Maratoi Erdiko emaitzak
 Azkoitia Azpeitia Maratoi Erdi entzutetsua eta Durangoko duatloia jokatu dira, joan den asteburuan, eta bietan izan dira elgoibartarrak lehian. Lehenengoan, beroari aurre eginez, bederatzi elgoibartarrek amaitu zuten Azkoitia eta Azpeitia artean jokatutako proba. Emakumezkoetan nahiz gizonezkoetan korrikalari afrikarrak izan zien jaun eta jabe.
 Mugarra triatloi taldeak antolatutako Durangoko distantzia motzeko duatloian, bestalde, Endika Garzia izan zen azkarrena.