Gipuzkoako Bigarren Mailan arituko da Gabi jatetxea datorren denboraldian

elgoibarren.net 2012ko mai. 22a, 18:17

Liga Txapelketan jokatutako hogei partiduetatik 17 irabazi eta hiru bakarrik galdu ostean, bigarren postuan amaitu du denboraldia Gabi jatetxea saskibaloi taldeak, eta datorren denboraldian Gipuzkoako Bigarren Mailan jokatzeko txartela eskuratu du honenbestez.

Eibarko Ruibal taldeak irabazi du Liga Txapelketa, elgoibartarren eta Donostiako Alde Zaharra B taldeen aurretik (ikus sailkapena). Alabaina, hiru taldeek lortu dute mailaz igotzea eta datorren denboraldia Gipuzkoako Bigarren Mailan jokatuko dute.
 Gabi Jatexea taldeak etxean oinarritu eta sendotu du Liga Txapelketako ibilia. Izan ere, etxean jokatu dituzten partida guztiak irabazi dituzte. Lehen postuan amaitu duen Ruibal Eibarko taldeak ere auzokoei eginiko bisitan jaso zuen denboraldi osoko porrot bakarra. Kanpoan ere fin aritu dira, ordea, Carlos Lahozek entrenatutako gizonak, hiru partida besterik ez dituzte-eta galdu.
 Aurrekoez gain, defentsako lana izan da Gabi Jaetxea taldearen ikurra, puntu gutxien jaso dituen taldea izan baita. Partidako 48,95 puntu jaso dituzte batez beste. Sartu, berriz, 59,7 puntu sartu dituzte, batez beste, partidako. Alegia, ligako laugarren talde saskiratzaileena izan da.