Imanol Alvarez txirrindulariak irabazi du Ibarrako San Bartolome Saria

Barren.eus 2017ko ira. 4a, 08:44

Denboraldi osoan garaipenetik gertu ibili da Imanol Alvarez, eta Ibarran lortu du azkenean bila aritu den saria.

San Bartolome Saria txirrindulari lasterketaren 36. ekinaldia jokatu zuten atzo Ibarran. Junior mailako txirrindulariek 68 kilometroko ibilbidea osatu zuten, eta Imanol Alvarez Ciclos Iturriagako txirrindularia izan zen guztietan azkarrena. Alvarez bakarrik ailegatu zen helmugara, azken metroetan Urko Semperena (Victor Alvaro Construcciones) txirrindulariari aurre hartu eta gero. Lehenak bigarrenari hamabi segunduko aldea atera zion. Alvarezek 40 kilometro orduko batez besteko abiaduran osatu zuen lasterketa. Mendiko Saria ere txirrindulari elgoibartarrak eskuratu zuen. Taldekako sailkapenean bigarren postuan sailkatu zen Ciclos Iturriaga. Hona hemen sailkapen osoa.