8 elgoibartarrek amaitu zuten Donostiako Maratoia

elgoibarren.net 2006ko aza. 28a, 09:38

Zortzi elgoibartarrek parte hartu eta amaitu zuten Donostiako Maratoia. Azkenengo Behobia-Donostian gertatu zen moduan Jose Antonio Ruiz izan zen lehen herritarra. Sailkapeneko 42. postuan sartu zen helmugan 2:41:51-ko denborarekin. Bestalde, Handbike edo gurpildun aulki berezien mailan Igor Elizburuk irabazi zuen proba (1:59:00). Zazpi minututan hobetu zuen honek bere markarik onena.

1706642005824 8 elgoibartarrek amaitu zuten Donostiako Maratoia

Donostiako Maratoia hasi zuten 2.348 lagunetatik 1.962 antxintxikari iritsi ziren helmugara. William Serem keniarra izan zen irabazlea (2:16:20). Emakumezkoetan Angela Dawson eskoziarra nagusitu zen (2:49:36). Lehen euskalduna Asier Larrañaga izan zen, 6. postuan (2:29:05).