Ainhoa Lendinez

barren.eus-logoa

Tokikom

 

 
 

-Zer moduz asteburua?
-Primerakoa: viote fest Iraulen. Eta zu?
-Primerakoa: Anbotoko ertza eta Aratz-Aizkorri fest.

 

Abenduan egon nintzen azkenekoz hemen, Atxarten. Aitarekin izan zen, Gabon-jai betean. Eguraldiak ez zuen laguntzen, baina, egun seinalatuak ziren. Atxartera joan ginen, Alluitzera igotzeko asmoz.

Aurreko post-ean (Covid-19) azaldu nizuen nola ari naizen pasatzen konfinamendua. Ba al dakizue zein izan den nire azken errezeta?  Wasapp-a itzaltzea.

-Joxerra, esaldi hau zuzena al da?

-Jesus, neska. Ez da horren inportantea.

-Zer moduz konfinamendua, Ainho?

-Ba egia esan, zoragarri!

-No me jodas, Ainho.

-Ba... egia da, labur geratuko zait konfinamendua...

Saharako egonaldia hitz batez laburbildu beharko banu, hauxe aukeratuko nuke: lasaitasuna. 

Coronavirus, 2020!

Kanpoan ez denez giro, mendi buelta bat egin ostean, plan ezin hobea da sukaldean aritzea. Porruekin eginiko puding-aren errezetarekin nator gaur.

Elgoibarko Izarra

elgoibarkoizarra-logoa-irudia

 

Gida komertziala

Gida komertziala 2018

Bideoak

Barren astekaria

ePosta harpidetza

 

RSS harpidetza